DAI Fodbolddommerklub

Bliv fodbolddommer i DAI -meld dig til dommerkursus
Vil du styrke din lederevner og opnå jobgaranti, så er DAI’ dommerkursus sikkert noget for dig. Du får også masser af god motion, og er du studerende, er det en god måde at supplere din SU på.
I samarbejde med DBU København udbyder DAI Foldbold to kurser i 2020.
Læs de gode argumenter for at blive fodbolddommer og se indhold, tid og sted for dommerkurserne.

Hattrick i pokalfinale for SBV09

Glade SBV09-spillere fejrer sejren i pokalfinalen.

Årets pokalfinale i DAI’s 11-mandsturnering torsdag den 12. september 2019 på stadionbanen i Valby blev for tredje gang vundet af drengene fra Avedøre, SBV09. Og denne gang var det pokalmestrene fra 2017,  Maskinen, som måtte se sig slået. Det var en velspillet og målrig kamp, hvor de to hold fulgtes ad i første halvleg, men efter 2-2 trak SBV09 fra i anden halvleg, og holdet kunne løfte trofæet efter en fortjent sejr på 5-2.

Kampen blev ledet af Dennis Rasmussen som hoveddommer, Rahim Faizi og Dimitrios Kostis som linjedommere og Khalid Benomar som 4. dommer. I en kamp med fair play fra begge hold måtte Dennis kun en enkelt gang gribe til lommen efter det gule kort.

De to hold fik god opbakning fra de mange tilskuere på tribunen. SBV09-fans havde fundet stortrommen frem, og Maskinens tilskuere fejrede holdets to flotte scoringer med guldglimmer, som måske meget sigende faldt ned på den halve snes fodbolddommere fra DAI, der fulgte dommerkollegernes ageren på banen. Fodboldudvalgets formand, Jan Ludvigsen,  kunne således efter kampen konstatere, at dommerklubbens repræsentanter på banen havde gjort det både glimrende og til guld i deres ledelse af kampen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.