Dommerkursus

Dommergrundkurset henvender sig til dig, der er frisk på at blive fodbolddommer med mange positive oplevelser på fodboldbanen.

Læs de gode argumenter for at melde dig til et kursus under Bliv dommer.

Normalt holdes kurserne over to weekender i begyndelsen af året i Kastrup Boldklub, Røllikevej 5, Kastrup og med eksamen på Østerbro.

Invitation
Invitation til kommende kurser kan læses her på hjemmesiden, så snart kurserne er planlagt.

Indhold
Et dommerkursus består af en teoridel, hvor du får et grundigt kendskab til fodboldreglerne, og en praksisdel, hvor du lærer at bruge teorien, når du står med fløjten i hånden. Det afsluttes med en eksamen, som foregår i en uhøjtidelig atmosfære.
Kurset er gratis og inkl. forplejning, dvs. morgenmad og frokost både lørdag og søndag.

Tilmelding
Få mere information om dommerkurset og tilmeld dig det hos kampfordeler Henning Mortensen på tlf. 28 24 46 23, e-mail hm@dai-sport.dk . Henning har dømt mere end 2.500 fodboldkampe og har været instruktør på flere dommerkurser – så tag en snak med ham!

Du kan også kontakte dommerklubbens formand, Jan Berthou, tlf. 27 12 32 56, og høre mere om kurset og om det at være fodbolddommer.

Ingen udgifter til dommertøj
Som en ekstra bonus for dommere i DAI tilbyder Fodbolddommerklubben, at de nyuddannede dommere låner dommertøj af DAI, fløjte og andet udstyr af DAI. På den måde har man som dommer ingen udgifter i forbindelse med dommergerningen.